Καλώς ήλθατε στο site του Medipolis

Opening Hours : 7:30 - 13:30 και 17:00 - 20:00
  Contact : Τηλ. 210 45 23 778 - Fax 216 700 54 53

Οι γιατροί μας

Στυλιανός Κοντός

Ο γιατρός Στυλιανός Κοντός του Ευστρατίου γεννήθηκε στη Αθήνα στις 3 Δεκεμβρίου 1976.

Σπούδασε στην Ιατρική σχολή Θεσσαλονίκης από όπου αποφοίτησε το 2002 με βαθμό ΆΡΙΣΤΑ και αφού υπηρέτησε το αγροτικό του και την στρατιωτική του θητεία πηρέ την ειδικότητα της Ουρολογίας το 2011 σε ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Αθηνάς στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Πειραιώς.

Το 2011 απέκτησε το δίπλωμα του Κολεγίου των Ευρωπαίων Ουρολόγων (FEBU), ενώ την ιδία χρόνια ανακηρύσσεται διδάκτορας Ιατρικής Σχολής Πανεπιστήμιου Πατρών μετά την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής σχετικά με σύγχρονες τεχνικές διάγνωσης και θεραπείας του καρκίνου της ουροδόχου κύστεως, που διήρκεσε 6 χρόνια και με υπεύθυνο τον Καθηγητή και Πρόεδρο της Ιατρικής σχολής Διονύσιο Μπόνικο.

Μέλος της Ευρωπαϊκής Ενδο-ουρολογικής εταιρείας από το 2006 συνεχίζει την μετεκπαίδευση του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Γλασκώβης-Σκωτία-Ηνωμένο Βασίλειο από το 2012 έως το 2015, στην ομάδα του Καθηγητή της Ουρολογίας Ian Dunn, όπου εξειδικεύτηκε στην λαπαροσκοπική χειρουργική του ανώτερου ουροποιητικού ( όγκοι νεφρών με πάνω από 40 επεμβάσεις) αλλά και στην λιθίαση του ουροποιητικού με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές (minimal invasive) ήταν από τους πρώτους που εφάρμοσε την τεχνική της διαδερμικής νεφρολιθοτριψίας για την αντιμετώπιση μεγάλων λίθων του νεφρού, χωρίς τομή.

Κατά τη διάρκεια της μετεκπαίδευσης του απέκτησε πλούσια εμπειρία στην αντιμετώπιση της καλοήθους υπερπλασίας του προστάτη με σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης όπως TURis και Green light laser και με πάνω από 4000 επεμβάσεις αντιμετώπισης της ανδρικής και γυναικείας ακράτειας.

Είναι επίτιμο μέλος του Βασιλικού Κολεγίου Ουρολόγων Χειρουργών του Ηνωμένου Βασιλείου και έχει πλούσια συγγραφική δραστηριότητα σε ελληνικά και διεθνή περιοδικά, ενώ δεν είναι λίγες οι προσκλήσεις ως ομιλητής σε συνέδρια της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Από το Φεβρουάριο του 2015 ίδρυσε τον δικό του πρότυπο ουρολογικό ιατρείο στον πολυχώρο υγείας με την ονομασία MEDIPOLIS ,με τα πιο σύγχρονα διαγνωστικά μηχανήματα, ενώ συνεργάζεται στον ίδιο χώρο με αξιόλογους και καταξιωμένους συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων,όπως παθολόγο. μικροβιολόγο ,ωτορινολαρυγγολόγο, και ακτινολόγο.

Για περισσότερες πληροφορίες  κάντε κλικ στο σύνδεσμο:   http://urologyclinic.gr/